Тел02 962 5964Имейлinfo@copylink.bgАдресбул. "Черни връх" №71а, ет. 2 1407 София, България

Техника и консумативи


Офис техника и консумативи

Едно от основните пера на фирма „Копилинк“ ЕООД е търговията и сервизната гаранционна и извънгаранционна поддръжка на офис техника за употреба в офис среда и доставка на консумативи.

Нашата фирма предлага широка гама от продукти, включително принтери, копирни машини, скенери и друга офис техника от водещи световни марки.

Ние също така предоставяме висококачествени консумативи като тонери, мастила, хартия и други материали, необходими за ефективната работа на вашия офис.

Нашият дългогодишен опит в бранша и многобройните клиенти, които се довериха на компанията, ни позволиха да изградим екип от професионалисти – предпочитан партньор от все повече и повече частни и държавни структури.

Представителства и партньорства на фирмата

„Копилинк“ ЕООД е основен търговски и сервизен представител за България на Konica Minolta и Brother. През 2015 година фирмата слага началото на ново партньорство, като става оторизиран дистрибутор на SHARP за България.

Това стратегическо партньорство допълнително утвърждава позициите ни в сферата на офис техниката и консумативите. С него успешно разширихме гамата от продукти и услуги, които можем да предложим на нашите клиенти.

Продукти и специализация на фирмата

През годините Копилинк ЕООД лансира над 20 000 офис устройства – копирни машини, принтери и мултифункционални устройства. Компанията е специализирана в изготвяне на проекти за управление на печата и оптимизиране на разходите за печат.

Повече информация за продуктите на SHARP можете да откриете на Sharp-bulgaria.com.

Copylink.bg е онлайн продуктов каталог на фирма „Копилинк“ ЕООД. На него можете да откриете богат асортимент от разнообразни продукти за офиса от различни световноизвестни марки, като може да заявите за покупка онлайн даден продукт.

Защо да изберете нашата фирма

Екипът на нашата фирма е създаден от висококвалифицирани и опитни специалисти в сферата готови да предложат професионални решения за вашите нужди. Ние предоставяме гъвкави възможности за закупуване на продукти на специални условия.

Copylink.bg Ви дава възможност да направите поръчка или да се консултирате със специалист както онлайн директно през сайта, така и по телефона или в някой от нашите офиси.

Доставки се извършват в цяла България. Има възможност да закупите вашата нова копирна машина, лаптоп, мултифункционално устройство или друг продукт на преференциални условия или лизинг.

Ангажираме се да бъдем вашия доверен партньор в осигуряването на висококачествени решения за офис техника и консумативи.

Копилинк EООД е българска компания с над 25 годишна история, специализирана в дистрибуция и поддръжка на офис техника, компютърни системи и професионални решения за печат.

Продуктите, които предлагаме, са на доказани световни лидери в бранша като Sharp, Konica Minolta, Fujitsu, Brother, Canon, Lenovo, Apple, Samsung, Philips, Dell, Hewlett Packard, Epson и много други.

Копилинк EООД изготвя цялостни професионални решения за управление на печата, IT инфраструктурата и документооборота, извършва продажба и доставка на офис техника, консумативи, аксесоари, хартия, специализирани медии и софтуерни продукти.

Фирмата изцяло покрива територията на България с дилърската си мрежа и 10-те търговско-сервизни бази. Стремежът на екипа ни е да предложи оптимално решение спрямо нуждите на клиента.

В тази насока работят и нашите квалифицирани търговски и сервизни специалисти, сертифицирани за предлаганите услуги. Кои са силните ни страни?

Управление на печата

Ние в Копилинк ЕООД, заедно с нашите партньори – лидери в сферата на системите за печат – създадохме концепция, с помоща на която можем да намалим вашите разходи в областта на документооборота средно с около 20
30%.

Концепцията ни се състои от следните елементи:

 • Анализ – инвентаризация на техниката, с която разполагате (опис на устройствата ви, техните броячи, години на използване и др.), запознаване с документопотока и нуждите на компанията ви.
 • Концепция – аргументирано решение на база на анализа за оптимизация на разходите.
 • Оптимизация – предложение за оптимизация и внедряване на цялостно решение, което се състои от хардуер, софтуер и услуги
 • Резултат – намалени разходи за печат, прозрачност намесечните разходи за печат, оптимизиран документопоток.

Концепцията ни не изисква задължително инвестиция от ваша страна. Предложеното решение може да бъде на базата на оперативен лизинг, калкулирано в себестойността на отпечатана страница.

Крайният резултат – вие можете изцяло да се съсредоточите върху основната си дейност, докато оставите грижата за винаги качествено работеща техника на нас.

Сервизно обслужване

Сервизният център на Копилинк разполага със сертифицирани сервизни специалисти за диагностика, отстраняване на повреди и профилактика. Предоставят се следните услуги:

 • Гаранционно и извън гаранционно обслужване – в съответствие с гаранционните условия
  на фирмата производител.
 • Абонамент – цялостна следгаранционна поддръжка на офис оборудване.
 • Разширено гаранционно обслужване – поддръжка в гаранционния срок с договорени допълнителни
  ангажименти за обслужване (на място при клиента, гарантиран срок за ремонт, предоставяне на оборотно
  оборудване и други).

Digital Signage

Digital Signage, също наречена dynamic signage, е специализирана форма на управление на динамично рекламно съдържание, при която се показва видео или мултимедийно съдържание на ключови за бизнеса точки.

За целта използваме професионални LCD дисплеи, мултимедийни проектори и специализиран софтуер за управление на съдържанието. Попитайте ни за нашите реализирани проекти.

IT Услуги

Помагаме на своите клиенти да оптимизират и контролират възможно най-ефективно своята IT среда.

Предлагаме цялостно изграждане и поддръжка на хардуерна и сървърна инфраструктура спрямо нуждите на бизнеса, като напълно го обезпечаваме откъм управление, развитие, сигурност и мониторинг.

Управление на документи, сканиране на данни

Услуга, която предоставя цялостни решения за архивиране, търсене и управление на документооборота в офиса. Предлагаме точните решения за дигитализиране на вашия документопоток, без значение от обема му.

В помощ на всеки бизнес, независимо от размера и индустрията. Конвертирайте своите документи в ценен капитал. Независимо от системата, формата и източника за създаване и управление на документите.

 • Бърза и ефективна обработка;
 • Защитена фирмена документация;
 • Архив с отдалечен достъп;

Унищожаване на документи

Професионални решения за унищожаване на документни архиви в съответствие със стандартите на ISO27001. Възможност за унищожение на различни по вид документи, дискове, дискети, карти и хард дискове.


 • Какъв вид офис техника предлага вашата фирма?
 • Каква е разликата между гаранционната и извънгаранционната поддръжка, която предлагате?
 • Какви са предимствата на партньорствата ви с марки като Konica Minolta, Brother и SHARP?
 • Можете ли да предложите специализирани решения за управление на печата и оптимизиране на разходите?
Какъв вид офис техника предлага вашата фирма?

Нашата фирма предлага широк асортимент от офис техника, включително копирни машини, принтери, мултифункционални устройства и лаптопи. Също така предлагаме и консумативи за тези устройства.

Каква е разликата между гаранционната и извънгаранционната поддръжка, която предлагате?

Гаранционната поддръжка включва всички необходими ремонти и подмяна на части в рамките на гаранционния срок без допълнителни разходи за клиента. Извънгаранционната поддръжка се отнася за услуги и ремонти след изтичане на гаранцията и може да включва заплащане на части и труд.

Какви са предимствата на партньорствата ви с марки като Konica Minolta, Brother и SHARP?

Партньорствата с водещи марки като Konica Minolta, Brother и SHARP ни позволяват да предлагаме висококачествени продукти и услуги на конкурентни цени. Също така, тези партньорства осигуряват достъп до най-новите технологии и поддръжка от производителите.

Можете ли да предложите специализирани решения за управление на печата и оптимизиране на разходите?

Да, нашата фирма е специализирана в изготвянето на проекти за управление на печата и оптимизиране на разходите за печат. Това включва анализ на текущите печатни нужди и предлагане на персонализирани решения за повишаване на ефективността и намаляване на разходите.


Търсите професионална услуга за служба за трудова медицина?
За връзка с CopyLink
Служба по трудова медицина - CopyLink.bg
ISO лого

2011 - 2024 © Всички права запазени "КОПИЛИНК" ЕООД